Tävling: En tom stol

Idag lanserar Kyrkornas globala vecka en tävling som heter En tom stol. Du som tävlar kan vinna resor från Tranås Resebyrå för 5 000 kronor, samtidigt som du lär dig mer om temat ”Över gränser – om migration och flyktingskap”. Vet du var Kyrkornas globala vecka finns?

Idag den första oktober släpper Kyrkornas globala vecka den första frågan i tävlingen En tom stol. Tävlingen genomförs för att uppmärksamma att det snart är dags för Kyrkornas globala vecka. Fram till Globala veckans start den 18 november släpps en ny fråga varannan vecka. Ju fler frågor du besvarar, desto större chans har du att vinna.

Frågorna kommer belysa olika perspektiv av Kyrkornas globala vecka och årets tema ”Över gränser – om migration och flyktingskap”. I den första frågan ställs dina geografiska kunskaper på prov. Vet du var Kyrkornas globala vecka finns?

Den tomma stolen står för att bereda plats för människor som behöver någonstans att slå sig ner. Kanske har du lite plats över? Eller vill du vara med och bereda plats? Läs mer om vår kampanj Bered plats!.

Gå till tävlingen En tom stol.

 

Det här inlägget postades i Bered plats!, En tom stol, Kampanj, Tävling. Bokmärk permalänken.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page