Tack för en fantastisk vecka!

Kyrkornas globala vecka är över för den här gången. Stort tack till er alla som var med och gjorde den så bra! Just nu kommer det in rapporter från hela landet. Vad gjorde ni på din ort? Berätta gärna!

Som vanligt har det varit en mångfald av aktiviteter under Kyrkornas globala vecka, som klimatshow, klädbytarkväll, fester, gudstjänster, föreläsningar, loppisar, konserter, utställningar, manifestationer och en massa annat. I år tog sig Globala veckan också innanför fängelsemurarna. Inom kort kommer du kunna läsa om många av aktiviteterna på vår hemsida och lite senare kommer också en rapportfilm.

klimathopp-kollage-21-nov

Hopp har spridits i hundratals olika aktiviteter under den gångna veckan och genom vår kampanj #Klimathopp!

Många gudstjänster har under veckan haft klimattema, till exempel radiogudstjänsten i P1 på Domsöndagenfrån Umeå. Lyssna gärna på den: Det som en gång var …

Klimatfrågan och andra globala rättvisfrågor behöver vårt fortsatta engagemang och vårt hopp. Värna den jord som Gud älskar. Tillsammans gör vi skillnad!

Vi vill såklart höra mer om vad som hände på just din ort. Skriv några rader till mig (Maria) och berätta och har du någon bra bild eller filmsnutt får du mer än gärna bifoga den också: maria.backlund@skr.org

Än en gång – stort tack för ert engagemang under veckan och hela året!

elisabeth-och-maria-hoppar_red
Maria Bäcklund och Elisabeth Korswing

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.