Nu finns inspirationshäftet att beställa

Nu är den här! Globala veckans inspirationshäfte ”Hållbar värld för alla”. Förra veckan skickades den ut till över 3100 församlingar och organisationer. Om du inte sett till den i ditt sammanhang än eller vill ha fler, kan du beställa den på här hemsidan.

Vi hoppas att ni vill vara med under årets vecka i november.

Inspirationshäftet är framtaget för att vara ett konkret stöd för den som vill arrangera aktiviteter i Kyrkornas globala vecka, och även under resten av året om man vill.  Häftet ger kunskap om årets tema: Hållbar värld för alla, om Agenda 2030 och de Globala målen. Det finns kom-igång-tips, teologisk reflektion och böner.

Beställ häften här >>

Samfund, kyrkor, trosbaserade organisationer och enskilda kristna har en särskilt viktig roll att spela i uppfyllandet av de Globala målen. Vi vill genom årets tema informera, inspirera och ge er verktyg till ert arbete för en hållbar värld för alla.

Under fliken ”Material” hittar du mer material som kan passa olika grupper och sammanhang inom din verksamhet, och se mer om vad som är på gång inför Kyrkornas globala vecka 2017.

”Jag är övertygad om att en ekumenisk rörelse för hållbarhet är vad världen
behöver idag!”, säger en lokalt engagerad i Kyrkornas globala vecka. 

 

Se vår inspirationsfilm för att se vad fler lokalt engagerade säger om Kyrkornas globala vecka och varför det är viktigt för dem. Var med du också!

Se inspirationsfilmen här >>

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.