Informationsmaterial

Här finns material för er som vill sprida information om Kyrkornas globala veckan och temat Hållbar värld för alla. Affisch och inspirationshäfte kommer till hösten.

Inspirationshäfte

Inspirationshäftet är framtaget för att vara ett konkret stöd för den som vill arrangera aktiviteter i Kyrkornas globala vecka, och även under resten av året om man vill.  Häftet ger kunskap om årets tema: Hållbar värld för alla, om Agenda 2030 och de Globala målen. I häftet finns kom-igång-tips, teologisk reflektion och böner.

Ladda ner häftet i pdf-format här: Inspirationshäfte Hållbar värld för alla 2017

Eller beställ tryckta häften här >>

Infoblad

När du ska skriva ut denna gå in på utskriftsformat och ställ in så att den skriver ut som häfte. Då ska det bli ett liggande A4 som är dubbelsidig och viks på mitten.

Ladda ner infobladet här: Infoblad_Hållbar värld för alla

 

Flyer 

Infoflyer kan du ladda ner här: Flyer Hållbar värld för alla

 

 

bild-mall-artikel-insandareMall för debattartikel eller insändare

Här kan du få lite tips om du vill skriva en debattartikel eller insändare till din lokala tidning.
Mall debattartikel insändare_2017 (pdf)

bild-mall-pressmedelandeMall för pressmeddelande

Berätta om allt bra ni ska göra under Globala veckan! Här finns en kom-igång-hjälp när ni vill skriva ett pressmeddelande.
Mall pressmeddelande_2017 (pdf)

 

Målkuber för egen utskrift

Mikaelskyrkan i Ryd har tagit fram mallar för att göra kuber som visar alla 17 målen. Det rekommenderas att skriva ut dem i tjockare A3 papper för att sedan vika och använda som pedagogiskt material. Målkuber för utskrift (pdf)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder på Globala målen

Nerladdningsbara loggor för alla målen i olika storlekar och format kan t.ex. skrivas ut och hängas upp som affischer eller användas på annat sätt. Hämta här: Logotyper (UNDP)

Logotype

Använd gärna logotypen för att göra egna notiser eller annonser för Kyrkornas globala vecka. Logotypen kan du ladda ner här >>

 

 

 

 

 

 

 

Annonsruta/ banner

Högerklicka på bilden nedan för att spara ner den. Om du behöver den i annan upplösning maila elisabeth.korswing@skr.org

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page