Berätta om Helig fred

Temat för Kyrkornas globala vecka 2013 och 2014 är "Helig fred - tro som fredsskapare". Nu finns en liten informationsflyer för dig som vill berätta för andra om det nya temat. Ta med den till ditt sammanhang för att fundera på hur ni kan uppmärskamma temat under Kyrkornas globala vecka. Historien är full av heliga krig. Nu är det hög tid för helig fred!

Flyer Helig fredKyrkornas globala vecka 2013 och 2014 handlar om trons möjligheter att skapa fred som är mer än frånvaron av krig. En rättfärdig fred, som lovar frihet och rättvisa. En fred mellan stater och mellan människor. Vi vet att det går – nu vill vi prata om hur.

Det finns en kortfattad informationsflyer för dig som vill berätta för andra om det nya temat. Du skriver själv ut och beskär flyern. Ta med den till ditt sammanhang för att fundera på hur ni kan uppmärskamma temat under Kyrkornas globala vecka, eller lägg den i din kyrka eller församling för den som är intresserad. Ladda ner: Flyer Helig fred KGV 2013

Som kyrkor och församlingar vill vi skapa helig fred med tron som verktyg. Välkommen att vara med i aktiviteter, gudstjänst och bön under Kyrkornas globala vecka!

Kyrkornas globala vecka 2013 infallet 17-24 november.

Det här inlägget postades i Eget material, Fred, Helig fred. Bokmärk permalänken.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page