Aktiviteter den 2016-11-19

Internationellt café

En samling med ofta mycket spontant program med sång, musik, dans. 80 – 100 personer brukar samlas. Antalet nationaliteter varierar men någonstans mellan 15 och 20 olika nationaliteter.

Fredsgruppens höstbasar

Detta galleri innehåller 4 bilder.

Brännkyrka fredsgrupp hjälper bland annat människor i Lettland, Indien och Kenya genom att skänka kläder, finansiera skolluncher och stödja fadderbarn. Varje år hålls en stor höstbasar där alla intäkter oavkortat går till biståndsarbetet. Kom och fynda!

”Sånger som förändrar”

Konsert i Tunadalskyrkan med gemensamma kören. Sven Jansson, Diakonia. Ansvarig körledare: Sören Oscarsson Efter konserten ev. ”internationell mat”

Sångworkshop ”Mångfaldens bord”

Välkommen att delta i sångworkshop där vi jobbar med mässan ”Mångfaldens bord”. Vi vänder oss till alla sångglada som vill sjunga vare sig man har körvana eller inte. På söndagen den 20/11 sjunger vi mässan i gudstjänsten i Mörsils kyrka... Läs mer

Barnaktiviteter med Nygårdskyrkan

12.00-14.00 Barnaktiviteter med Nygårdskyrkan hoppborg, tävlingar, sånger och ansiktsmålning.

”Mat från trakten”

13.00-15.00 ”Mat från trakten”. Smakprov av mat från olika länder, kom och träffa dina grannar ät och lyssna på musik!

Ekumenisk musikgudstjänst

Ekumenisk musikgudstjänst med vokalensemblen Beyond Blue. Predikan av Frida Johansson, präst i Svenska kyrkan. Vi samlar också in kollekt till förmån för Frälsningsarméns arbete i Västerås samt till Caritas arbete för människor som drabbats av klimatförändringar i Etiopien.