Aktiviteter den 2013-11-20

Vad är det som händer i det heliga landet? – Berättelser från en följeslagare

Stilla Mässa kl. 18 Föredrag ca 19-21 Nyligen hemkommen från sitt uppdrag med att observera brott mot de mänskliga rättigheterna i en av världens konfliktzoner – Israel och Palestina – åker Hanna nu runt för att berätta om sina erfarenheter.... Läs mer

Ekumenisk ungdomsträff med scouttema.

19.00 Mässa i Västerås domkyrka. 19.45 Sara Secund, präst i Svenska kyrkan, berättar om Scouterna – en internationell fredsrörelse. Detta sker på Kyrkbacksgården där det även serveras fika. Alla åldrar är välkomna!

Bygg Fred!

Församlingen bjuder in till en kväll med mässa, bön, föredrag, samtal och fika på temat ”BYGG FRED”. Gästen från Colombia heter Americo Mosquera och kommer från den afro-colombianska organisationen Cocomopoca. Kyrkans internationella grupp och Svenska Kyrkans Unga Bro ordnar med... Läs mer

Gör Fred! Om fredsarbete i Sverige och världen.

Välkommen på inspirationskväll om fred med Maria Gilljam, kommunikatör på Kristna Fredsrörelsen. Fri entré, fika till självkostnadspris.

”Helig fred – tro som fredsskapare”

Morgonmässa med kyrkkfrukost Präst: Svante Tängmark. Kantor: Astrid Åslin

I krig med fred?

En föreläsnings- och diskussionskväll på temat religon, konflikt och förståelse. Med start i dagens Israel/Palestina och med fokus på vårt eget sammanhang.

Knockin´on heavens door

Musikgudstjänst med ”Prästen och hans vänner”, Mikael Billemar och Charla Gospel, Motala