Ort: Västerås

Internationell festkväll

Kom lagom hungrig till Vår Frus Katolska kyrka och ta del av en internationell måltid som är tillagad på ett klimatsmart vis. Människor från olika församlingar i Västerås har lagat maten. Det kommer också bli lotteri och försäljning av kristen... Läs mer

Ekumenisk musikgudstjänst

Ekumenisk musikgudstjänst med vokalensemblen Beyond Blue. Predikan av Frida Johansson, präst i Svenska kyrkan. Vi samlar också in kollekt till förmån för Frälsningsarméns arbete i Västerås samt till Caritas arbete för människor som drabbats av klimatförändringar i Etiopien.

Varför ska vi betala mer för kaffet?

Gäst: Aki Nicolaides, ägare av ”Kenzan Fairtrade shop” Program enl. nedan – Fairtrade-fika serveras från 19.00 – Vi fortsätter med lämplig film om Fairtrade t.ex rättvis handel med kläder eller kaffe/te. – information/frågestund/debatt. Välkomna!

Går jorden under? Bibelstudium om skapelsen och framtidshoppet.

Teologie doktor och pastor Åke Jonsson leder ett bibelstudium om frågor som är aktuella under Kyrkornas globala vecka. Åke har undervisat vid Teologiska Högskolan i Stockholm och har en stor kunskap om skapelseteologi och relationen mellan kristen tro och naturvetenskap.

Gudstjänst

Välkommen till gudstjänst som inleder Kyrkornas globala vecka i Västerås. Vi firar denna gudstjänst tillsammans med en arabiskspråkig kristen församling i Västerås. Deras pastor Morad Monier medverkar, samt musiker och sångare. Det kommer också bli dialogpredikan av Per Larsson, präst... Läs mer

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page